Memphis Depay skaber røre ved at dukke op til træning i svinedyr...

Memphis Depay skaber røre ved at dukke op til træning i svinedyr bil

1741
0
DEL

Memphis Depay har før skabt røre i Manchester United. Tidligere har hans opførsel og livsstil uden for banen lagt til grund for denne røre, men nu er det tilsyneladende hans valg af køretøj, der er synderen.

Memphis Depay skal eftersigende have chokeret både personale og spillere i Manchester United ved at møde op på klubbens træningsanlæg i svinedyr luksus-bil.

Der var tale om en Rolls Royce med det lange modelnavn Phantom Drophead Coupe. Prisen på denne herlighed er i England £240.000, hvilket svarer til godt 2.500.000 kroner. I Danmark ville prisen dog ligge på omkring 4.500.000 kroner.

Memphis Depay, der i sommers kom til Manchester for godt 250 millioner, så meget uheldig ud i forbindelse med Manchester Uniteds 2-0-nederlag til Stoke i fredags. Især omkring 1-0-målet, hvor Depay tilsyneladende forsøgte at heade bolden tilbage til målmanden, hvorefter Glen Johnson fra Stoke kunne opsnappe bolden og iværksætte scoringen, så den unge hollænder uheldig ud.

Den 21-åriges præstationer på banen har i det hele taget ikke været særlig prangende. Faktisk har hans eskapader udenfor banen trukket flere overskrifter, hvilket blandt andet skal have irriteret assistent-træneren, Ryan Giggs.

Ryan Giggs skal sågar, tidligt efter stjernefrøets ankomst til Manchester, have talt med ham om at tage de rigtige beslutninger.

Hvorvidt den dyre bil rent faktisk tilhører Depay er ikke til at sige noget om, men en ting skulle, ifølge Sunday People Sport, være sikkert. Depays ekstravagante ankomst skabte røre blandt klubkammeraterne.

INGEN KOMMENTARER