Memphis Depay svarer kritikere igen

Memphis Depay svarer kritikere igen

766
0
DEL

Den talentfulde Manchester United kant har nu svaret igen på det sprøgsmål, der er blevet stillet omkring hans attitude. Han siger at han er en holdspiller, som arbejder hårdt for at komme tilbage på toppen.

Memphis Depay fik en lovende start på sin United-karriere. Han kom til klubben efter en 250 millioner kroners transfer fra hollandske PSV Eindhoven, hvor han blev liga-topscorer sidste sæson.

Den 21-åriges debutmål kom allerede i klubbens tredje kamp denne sæson. En Champions League play-off-kamp mod Club Brügge. Herefter startede han inde for Manchester United i hver eneste kamp i Premier League indtil 3-0-nederlaget, den 4. oktober.

I den kamp blev Depay udskiftet i halvlegen og hans eneste start på banen siden var mod Middlesbrough i Capital One Cup den 28. oktober.

Selvom Louis van Gaal siger, at han stadig har tiltro til det hollandske stjernefrø, så har han antydet, at Depay måske ikke er i stand til at tilpasse sig filosofien i klubben. Danny Blind, der også spiller i Mancester United, er desuden citeret for at have sagt, at Depay ikke altid er en holdspiller.

Sagens hovedperson har dog selv noget på hjerte i forhold til beskyldningerne om ikke at være en holdspiller samt sin nuværende situation.

– Jeg synes at jeg er en holdspiller og at de andre spillere på holdet mener det samme. Jeg tror ikke, som medierne siger, at jeg er i en svær periode af min karriere, men jeg synes at min form ikke er ret god i øjeblikket.

– Jeg arbejder stadig hårdt. Bare fordi jeg ikke viser præcis den form, som jeg viste under VM eller i sidste sæson, så betyder det ikke at jeg ikke arbejder hårdt.

– Lige nu føler jeg mig god igen. Andre mennesker ser ikke, hvad jeg laver til træning, så folk tror at jeg ikke har travlt med fodbold, men det er ikke sandt, udtalte Depay til det hollandske medie NOS.

Depay indrømmer at han har svært ved at vænne sig til livet på bænken. Han har også tidligere udtalt at han er positiv omkring den indstats han yder for at genoprette sin situation i klubben.

– Selvfølgelig er det svært når man sidder på bænken, men det går bedre nu.

– Hvis jeg får min chance for at spille, så vil jeg tage den.

– Jeg synes at en masse har ændret sig. Jeg er i en ny klub nu og det er et andet niveau sammenlignet med den hollandske liga.

– Disse ting spiller en stor rolle når man forsøger at finde sig til rette og det var en smule nemt i begyndelsen, men så fik jeg et tilbagefald og det kunne ses i måden, jeg spillede på.

– Hvorom alting er, så kan i stole på at jeg har travlt med at arbejde på det og komme tilbage til toppen.

– Jeg føler mig fit og jeg prøver at vise på træningsbanen, at jeg gør mit bedste for at spille godt.

INGEN KOMMENTARER