– Messi og Ronaldo er fra en anden planet

– Messi og Ronaldo er fra en anden planet

844
0
DEL

Brasilianske Neymar er i fremragende form for tiden, og har løftet scoringsbyrden hos Barcelona, efter at Lionel Messi har siddet ude med en skade. Neymar mener dog, at han er langt fra sin holdkammerats niveau.

Neymar bliver af mange nævnt, som verdens tredjebedste spiller, og han er selv ikke i tvivl om, hvem der er nummer et og to i den sammenhæng, da han bliver spurgt om sine chancer i Ballon d’Or afstemningen af Sambafoot.

– For mig er det vigtige at vinde titler. Ballon d’Or er altid mellem Cristiano Ronaldo og Lionel Messi. Spillere fra en anden planet. Jeg giver ikke de her ting så meget opmærksomhed, jeg ønsker blot at hjælpe mine medspillere.

Man ser sjældent en Barcelona-spiller rose en Real Madrid-spiller på den måde, men det er måske svært at undgå, når spilleren fra Real hedder Ronaldo.

Den næste ‘El Clásico’ foregår den 21. november lige efter landsholdspausen, og ifølge Neymar var det en drengedrøm, der gik i opfyldelse at score i den kamp.

– Det var et stort øjeblik [at score i El Clásico]. Jeg drømte altid om sådan nogle øjeblikke. Det var en af de lykkeligste dage i mit liv. Brasilien mod Argentina minder meget om Barcelona mod Real Marid. Det bliver en svær kamp.

Kampen foregår på Santiago Bernabeu, og Neymar kan måske her fortsætte sin gode stime, og udbygge sin føring på topcorerlisten i La Liga.

 

INGEN KOMMENTARER