Messi stadig i spil til storopgør

Messi stadig i spil til storopgør

792
0
DEL

Lionel Messi er en mand, som FC Barcelona nødigt vil undvære. Det har de dog måttet i den seneste måneds tid, efter at den lille argentinske troldmand måtte udgå med en skade i en ligakamp. Siden har rygterne gået på, at Messi ikke ville blive klar til El Clasicó, men nu ser det ud til, at noget andet kan være tilfældet.

Siden Lionel Messi fik at vide, hvor langt tid han måtte side udenfor, har rygterne gået om, hvorvidt den lille troldmand ville kunne deltage i El Clasicó mod Real Madrid, der spilles om to ugers tid. Nu kan Messi dog være på vej tilbage på banen, og det er ikke usandsynligt, at verdensstjernen kan nå at blive klar til opgøret på Bernabeu.

I dag trænede den driblestærke argentiner således med i Barcelonas træning på Ciutat Esportiva, og ifølge lægerne skulle Messi gøre store fremskridt, hvilket i sidste ende kan udmønte sig i, at troldmanden får lov at deltage i El Clasicó.

Selvom Messi skulle blive klar til opgøret, så er bekymringen stadig stor i det catalanske, og der er ingen tvivl om, at catalanerne ikke vil løbe en risiko, og derfor er det endnu ikke sikkert, at Barcelona-stjernen kan deltage i opgøret på Bernabeu.

INGEN KOMMENTARER