Messi træner med reserverne

Messi træner med reserverne

888
0
DEL

Lionel Messi har i weekenden trænet med reserveholdet i Barcelona som led i at blive sin skade helt kvit. 

Verdensstjernen Lionel Messi har været sat ude af spil siden september, hvor han pådrog sig en knæskade.

Nu nærmer den argentinske boldekvilibrist sig dog et comeback, og i weekenden har han så trænet med klubbens reserver, hvilket forløb rigtig godt.

– Leo (Lionel Messi, red.) gennemførte træningspassene. Han gjorde det godt, og jeg er glad for at se, at hans genoptræning forløber godt. Han var livlig og ved godt mod, forklarer reserveholdstræneren Gerard Lopez ifølge Sport.

Lopez forklarer endvidere, at det var en stor oplevelse for de unge reserveholdsspillere at træne med Lionel Messi, der også var med til at hjælpe med nogle taktiske aspekter af træningen.

Træningen var dog ikke anderledes, blot fordi de havde fået prominent besøg.

– Træningen var den samme, som vi er vant til, før vi skal spille en kamp. Vi ændrede ikke noget, fordi Messi var der. For de unge spillere var det en stor oplevelse at kunne træne med den bedste spiller i historien, selvom nogle af dem kendte ham i forvejen. Nogle af spillerne kommer jo ofte op og træner med førsteholdet og er derfor vant til at være sammen med ham, forklarer Lopez.

– Messi tilpassede sig vores træning, og han tilføjede nogle taktiske aspekter for at forberede kampen, tilføjer B-holdstræneren til slut.

FC Barcelona møder i weekenden Real Madrid i et brag af en fodboldkamp, og målsætningen for catalanerne har hele tiden været at få Messi klar til der.

INGEN KOMMENTARER