Messi verbalt overfaldet i lufthavn: Fan sendte spytklat afsted – stjernen ville...

Messi verbalt overfaldet i lufthavn: Fan sendte spytklat afsted – stjernen ville svare igen med knytnæve

1449
0
DEL

Lionel Messi var offer for et verbalt overfald, og en enkelt fan gik endda så langt, at han sendte en spytklat afsted mod verdensstjernen, og det ville Barcelona-stjernen svare igen med en knytnæve. 

Netop som Lionel Messi og holdkammeraterne fra FC Barcelona var på vej hjem fra Tokyo til Catalonien, blev den bette boldekvilibrist overfaldet verbalt af en flok rasende argentinere, der netop havde set de spanske mestre tromle River Plate over med 3-0 i finalen i VM for klubfodbold.

Det skete i pas- og sikkerhedskontrollen i Tokyos lufthavn, da en gruppe River Plate-fans råbte grimme skældsord efter den argentinske troldmand.

Læs også: Overblik over afgørelsen i VM for klubhold: Japansk bronze og guld, som forventet, til stormagten FC Barcelona

En enkelt fan sendte endda en spytklat afsted mod Messi, som angiveligt ramte ham. Det skulle have gjort Messi så rasende, at han ville svare igen med et knytnæveslag, men da blev han holdt tilbage af cheftræner Luis Enrique samt holdkammeraterne Luis Suarez og Javier Mascherano. Det skriver den spanske sportsavis AS.

Læs også: Liverpool jagter sydamerikansk midtstopper

FC Barcelona cruisede sig gennem turneringen og kan nu også kalde sig verdens bedste klubhold i fodbold med finalesejren på 3-0 over argentinske River Plate.

Læs også: Dansk fodboldekspert: Udelukkelserne kan give UEFA et stort problem

INGEN KOMMENTARER