Mesterskabet har givet FCM et millionunderskud

Mesterskabet har givet FCM et millionunderskud

700
0
DEL

Valget om ikke at sælge spillere har kostet FC Midtjylland dyrt. 

FC Midtjylland valgte at bruge mange penge på nye spillere i bestræbelserne på at hive det første danske mesterskab til klubben.

Samtidig valgte midtjyderne ikke at sælge nogle spillere, og det giver et utilfredsstillende økonomisk underskud, som FC Midtjylland kan præsentere fredag.

Det præsenterede underskud for 2014/15 sæsonen viser et underskud på 64,7 millioner kroner. På forhånd havde FCM dog regnet med et underskud på 35-40 millioner, samt en engangsbetaling på 10,4 millioner til deres indiske investor, Shrinivas Dempo.

Det er et stort underskud, og FCM er da også selv skuffede over resultatet.

– Det større underskud skyldes ledelsens bevidste valg om ikke at sælge spillere, men derimod forstærke truppen i bestræbelserne på at vinde klubbens første danske mesterskab. På sigt er målet deltagelse i de europæiske gruppespil tre gange inden 2020, siger bestyrelsesformand i FCM Rasmus Ankersen, til klubbens officielle hjemmeside.

Til den kommende generalforsamling i FCM, ønsker klubben at søge om et lån på 60 millioner kroner af deres engelske aktionær Matthew Brenham.

INGEN KOMMENTARER