Michael Laudrup har fået nyt job

Michael Laudrup har fået nyt job

942
0
DEL

Michael Laudrup er klar til at blive en del af det ekspertpanel, som skal dække de store ligaer for TV3sport. 

Der er længe blevet spekuleret i, hvilken klub der skulle blive Michael Laudrups næste arbejdsgiver.

Det bliver dog ikke en fodboldklub i første omgang, men derimod TV3sport. Michael Laudrup vil være med i ekspertpanelet de kommende måneder, og han får allerede debut d. 21 november, når han skal være med til at dække ‘El Classico’.

– Jeg har spillet med i en lang række El Clásico-opgør, og ved hvor meget de kampe betyder for fansene, for klubberne og for fodbolden i Spanien. Der er simpelthen noget helt specielt på spil, når de to hold tørner sammen, og jeg glæder mig selvfølgelig til at være med i dækningen af kampen, siger Michael Laudrup til TV3sport.

– Min passion for fodbold er naturligvis usvækket, og jeg glæder mig til at komme ud til nogen af de store kampe, som TV3 SPORT har på programmet. Og til sammen med mine nye kollegaer og gamle venner forhåbentlig at være med til at give danskerne nogle store fodboldoplevelser.

Udover El Classico skal Michael Laudrup også dække Champions League kampen mellem FC Barcelona og AS Roma d. 24 november. Derudover bliver han i december en del af det hold, der skal dække Champions League og Premier League på MTG koncernens kanaler.

– Vi er naturligvis både stolte af og glade for at Michael har sagt ja til at være med omkring vores dækning. Michaels karriere og bedrifter på og udenfor banen taler for sig selv, og vi synes i den grad, at han og vores rettigheder til det bedste, internationale fodbold klæder hinanden, siger sportchefen for MTG, Peter Nørrelund.

INGEN KOMMENTARER