Midlertidig Swansea-manager fortsætter gerne

Midlertidig Swansea-manager fortsætter gerne

544
0
DEL

Swansea har hyret Alan Curtis som sin midlertidige manager, men står det manageren selv, så fortsætter han gerne i den walisiske klub.

Det var egentlig planen, at Alan Curtis blot skulle tage over for Garry Monk. Swansea har dog ikke fundet deres nye fremtidige manager endnu, og derfor øjner Curtis nu muligheden for at overtage holdet permanent, og den udfordring er han klar til at tage op.

– Jeg er klar på, hvor lang tid det end bliver. Ting kan ændre sig så hurtigt i fodbold. En ny manager kan blive præsenteret hvert øjeblik, siger Curtis til Sky Sports.

– De næste kampe vil nok påvirke regnestykket. Hvis vi vinder et par kampe og får nogle point, er behovet for en ny manager ikke så stort. Hvis vi taber nogle kampe, kan det presse på for en hurtigere beslutning. Men det er selvfølgelig bare spekulationer.

Swansea har endnu ikke fundet deres afløser endnu, men et godt bud kunne være den tidligere manager Brandon Rodgers, der lige nu er fri på markedet. Marcelo Bielsa er dog også blevet nævnt.

INGEN KOMMENTARER