Midtjylland-kaptajn inden derby: Hele truppen glæder sig til stemningen

Midtjylland-kaptajn inden derby: Hele truppen glæder sig til stemningen

810
0
DEL

FC Midtjyllands anfører Erik Sviatchenko fortæller, at hele truppen glæder sig til at opleve stemningen i lørdagens derby mod Viborg. 

Lørdag klokken 20:00 løber et ægte, midtjysk derby af stablen, når FC Midtjylland og Viborg krydser klinger. Selvom de to jydehold ligger i hver sin ende af tabellen, så er der garanteret fest og farver på MCH Arena.

Lige præcis festen, farverne og atmosfæren glæder FC Midtjylland-truppen sig til, og holdets anfører Erik Sviatchenko opfordrer sine holdkammerater til at give den fuld gas.

– Jeg synes, vi håndterer forventninger rigtig fint. Det er mere en glæde, end det er en nervøsitet at spille de her kampe.

– Det er mere, at nu skal vi bare ud og give den gas og vinde over rivalerne, så jeg har en fornemmelse af, at hele truppen glæder sig til at opleve stemningen på stadion, som jeg selvfølgelig håber bliver rigtig, rigtig god, siger Sviatchenko til klubbens hjemmeside.

Landsholdsaktuelle Erik Sviatchenko har selv en fortid hos lokalrivalerne fra Viborg som ungdomsspiller, men som 15-årig to han springet videre til FC Midtjylland.

INGEN KOMMENTARER