Mikel: Hiddink er den faderfigur, vi har brug for

Mikel: Hiddink er den faderfigur, vi har brug for

850
0
DEL

Chelseas defensive midtbanespiller John Obi Mikel mener, at tilgangen af manager Guus Hiddink er det helt rigtige for spillerne i klubben. 

Hollandske Guus Hiddink blev for nylig hentet ind som erstatning for José Mourinho til at varetage manager-posten i Chelsea.

John Obi Mikel var i klubben den gang, Guus Hiddink var der for første gang, og nigerianeren er da også meget glad for, at se Hiddink tilbage i Chelsea.

– Han er stadig den samme mand. Han kan godt lide at involvere sig i træningen, og joke med spillerne samtidig med, at han er meget seriøs med sit job, og det er det, vi har brug for, siger Mikel til Chelseas officielle hjemmeside.

– Han er altid som en faderfigur for hele holdet. Han snakker med spillerne individuelt og putter en arm om dem, mens han giver feedback på, hvordan man kan løse eventuelle problemer.

Mikel er overbevist om, at Hiddink er manden der kan få Chelsea tilbage på det rette spor, fordi han er så målrettet.

– Han ved præcis hvad han vil, ligesom han gjorde sidste gang han var her, og jeg tror det vil gå på samme måde den her gang. Han kommer til at kræve en masse fra os spillere, og kommer til at presse os allesammen til det yderste til træning, så vi er klar til kampene, siger John Obi Mikel.

INGEN KOMMENTARER