Milan-back: Vi spillede med hjertet

Milan-back: Vi spillede med hjertet

786
0
DEL

Et velspillende AC Milan besejrede i går et tamt Lazio-hold på Stadio Olimpico. En sejr som milaneserne kan være rigtig godt tilfredse med, fortæller Mattia De Sciglio til klubbens egen hjemmeside. 

Med gårsdagens sejr vandt AC Milan ikke kun deres tredje kamp i streg for første gang i 19 måneder. De røde og sorte fra Milano kravlede også op på Serie As sjette plads med kun 5 point op til Fiorentina, der indtager førstepladsen.

Milans unge og talentfulde back Mattia De Sciglio var derfor selvsagt en meget tilfreds herre, da han gav et interview til klubbens hjemmeside umiddelbart efter sejren.

– Jeg er meget tilfreds, da vi ville gøre alt for at vinde i aften. Vi spillede med hjertet, ligesom vi gjorde det i de to forrige kampe, fortæller den 23-årige italiener og tilføjer:

– Inden kampen snakkede vi om, at det ikke handlede om at spille en smuk omgang fodbold, men det handlede derimod om at skaffe et brugbart resultat. Og det var præcis, hvad vi gjorde.

– Vi viste hvor meget, vi ville det her. Lazio er et svært hold at spille imod, og inden aftenens kamp havde de ikke tabt på hjemmebane i denne sæson, fortæller den tilfredse landsholdsspiller og dedikerer samtidig sejren til bl.a. Alex, der kom ud for et uhyggeligt uheld under kampen:

– Sejren er dedikeret til Alex, men også til min bedstefar. I dag er det et år siden, at han døde, afslutter De Sciglio.

Milan møder lørdag aften Atalanta på hjemmebane, hvor de vil forsøge at hente deres fjerde sejr på stribe.

INGEN KOMMENTARER