Milan-kreatør på West Hams radar

Milan-kreatør på West Hams radar

1142
0
DEL

AC Milans japanske midtbanespiller Keisuke Honda er ifølge dagens udgave af The Sun i engelske West Hams søgelys. London-klubben vil angiveligt forsøge at sikre sig japanerens underskrift i det kommende transfervindue.

AC Milan er i denne sæson kommet sløjt fra land, og det samme gælder den 29-årige midtbanespiller. Honda har kun formået at starte inde i 3 ligakampe i indeværende sæson, ligesom han også kun har fået 270 minutter i den røde og sorte trøje i denne sæsons udgave af Serie A.

Honda er med andre ord røget ud i kulden i Milano-klubben, og West Ham ser således sit snit til at kapre den japanske landsholdsstjerne, når transfervinduet på ny åbner til januar. Klubben skulle efter sigende være klar til at smide 5 mio. pund (50 mio. kr., red.) for den offensive midtbanespiller.
‘The Hammers’ kan dog godt forvente konkurrence fra Tottenham og Everton, som ligeledes meldes interesseret i japaneren.

Forleden gjorde den arbejdsomme midtbanekreatør sig uheldigt bemærket i forbindelse med et interview til Goal.com. Her gik han offentligt ud og kritiserede Milan-træner, Sinisa Mihajlovic. Japaneren påstod, at årsagen til den italienske storklubs dårlige sæsonstart ikke skyldes spillerne, men derimod træneren.
Med sådan en kommentar virker Honda ikke til at være tættere på spilletid i det milanesiske.

Honda ankom til San Siro på en fri transfer fra CSKA Moskva i vintertransfervinduet 2014, hvor han hurtigt spillede sig til en startplads. Situationen har dog ændret sig markant i løbet af 2015.

INGEN KOMMENTARER