Milan-spiller: Har sommerfugle i maven over at være her

Milan-spiller: Har sommerfugle i maven over at være her

891
0
DEL

Luiz Adriano kom i sommerens transfervindue til Milan fra Shakhtar Donetsk. Alligevel har brasilianeren sommerfugle i maven, nede i det italienske, og han fortæller, at holdet kæmper for at spille med om titlen i år og for at komme med i Champions League.

Den brasilianske fodboldspiller, Luiz Adriano, kender de fleste danske fodboldfans bedst for en ting. Nemlig hans usportslige optræden i en Champions League kamp i Parken mod FC Nordsjælland, hvor han scorede et mål i en situation, hvor alle andre troede, der var tale om fairplay. Nu er brasilianeren at finde i Milan, og det er noget, som han er glad for.

– Der er intet at bebyrde der. Jeg har fået en følelse af, at jeg har det godt her, og jeg har opnået nogle mål i klubben allerede. De vil gerne have mig her, fortæller Luiz Adriano.

– Jeg havde nogle klare mål, det var det, der var hele meningen med at forlade Shakhtar. Jeg vil gerne være en del af historien i Milan. Jeg har sommerfugle i maven, hver gang jeg trækker en Milan-trøje over hovedet. Målet for mig i klubben er at føre dem tilbage i Champions League, fortsætter Luiz Adriano.

Luiz Adriano har indtil videre i denne sæson spillet 11 kampe for Milan i denne sæson, og det er blevet til to mål og en enkelt assist for brasilianeren.

INGEN KOMMENTARER