Milan-talent: Mit idol er Maldini

Milan-talent: Mit idol er Maldini

950
0
DEL

Davide Calabria er med i aftenens kamp mellem Italiens U21-landshold og Litauens ditto. Det 18-årige forsvarstalent gav forud for kampen et interview til Milans hjemmeside, hvor han fortalte om sin udvikling i klubben. 

Davide Calabria fik sin Serie A-debut den 30. maj 2015 mod Atalanta og har spillet 5 førsteholdskampe for AC Milan. Han fortæller i interviewet, at familien har haft stor betydning for ham og hans fodboldinteresse:

– Min familie har altid været store fodboldfans, og jeg elskede det som barn. Da Italien vandt VM i 2006, var jeg ni år gammel. Jeg var sammen med min familie, og efter kampen tog vi ud og fejrede sejren.

Calabria forklarer desuden, hvordan eventyret i Milan begyndte:

– Jeg havde to prøvetræninger i Milan. Første gang da jeg var seks, og anden gang da jeg var ni år. Jeg flyttede til Milan som 10-årig. I begyndelsen spillede jeg defensiv midtbane, men siden blev jeg flyttet længere ud mod siden på en bred tre-mands-midtbane. Jeg spillede også kantspiller en overgang, men til sidst faldt jeg til som back og spillede både i højre og venstre side.

Som de fleste andre professionelle fodboldspillere havde Calabria et idol, han så op til gennem sin fodboldopvækst:

– Mit idol var Paolo Maldini.

Af store øjeblikke i sin forholdsvis korte fodboldkarriere fremhæver den unge back to begivenheder:

– Første gang jeg bar den italienske landsholdstrøje var på landsholdets træningsanlæg, Coverciano, og jeg var meget bevæget. Det var en kamp mellem nord, syd og det centrale Italien. Der var nogle af de bedste spillere i Italien, og det var en stor oplevelse. Et andet højdepunkt var U17-EM, hvor vi kom til finalen og var uheldige at tabe i en straffesparkskonkurrence.

Davide Calabrias næste mulighed for at komme i aktion for AC Milan er lørdag den 21. november, når de besøger Juventus.

INGEN KOMMENTARER