Milan-træner revser Donnarumma-kritikere

Milan-træner revser Donnarumma-kritikere

965
0
DEL

AC Milans wonderkid Gianluigi Donnarumma fik i sidste weekend sin Serie A-debut i en alder af kun 16 år. En præstation som han ifølge Sinisa Mihajlovic med rette kan være stolt af. Uanset hvad medierne siger.  

Med midtugens 1-0 sejr over Chievo holdte AC Milan buret rent for første gang i indeværende Serie A-sæson. Dette skete med den kun 16-årige Donnarumma mellem stængerne. Dermed er han ikke blot indehaver af rekorden som værende den yngste målmand i Serie A’s historie, men kan nu også bryste sig af at være den yngste målmand til at holde et cleansheet.

Bedrifter som disse vidner om den unge målmands store talent. I den forbindelse slår Milans cheftræner Mihajlovic hårdt ned på de kritikere, som stiller spørgsmålstegn ved den italienske målmands talent.

– Donnarumma er Milans juvel, og dem, som skriver om Milan burde have tillid til fyren (Gianluigi Donnarumma, red.). Han har bevist, at der er krummer i ham, fortæller den serbiske cheftræner til Milan Channel og sender en stikpille til kritikerne:

– Til alle dem, der dømmer ham, spørger jeg: Hvad lavede I, da I var 16 år? Jeg er ked af, at han skal udsættes for denne kritik, men han bliver nødt til at ryste den af sig og fortsætte på samme vis, afslutter Mihajlovic.

Milan møder i morgen aften Lazio på Stadio Olympico, hvor de vil forsøge at hente  sæsonens tredje sejr i træk. Dette bliver dog en vanskelig opgave mod et Lazio-mandskab, der endnu ikke har tabt på hjemmebane i indeværende sæson.

INGEN KOMMENTARER