Milan-træner: Spillerne har tanket ny selvtillid

Milan-træner: Spillerne har tanket ny selvtillid

788
0
DEL

AC Milans cheftræner Sinisa Mihajlovic mener, at holdet fortjente sejren i Rom, og han glæder sig over, at spillerne ny har fået fornyet selvtillid. 

Efter en tung og svær sæsonstart for Serie A-mastodonten AC Milan er tingene begyndt at spille for Milano-drengene.

Søndag aften besejrede de Lazio med 1-3 på udebane. En helt fortjent sejr ifølge holdets cheftræner Sinisa Miajlovic, der i øvrigt glæder sig over den fornyede selvtillid på holdet efter tre sejre i de seneste fire kampe.

– Vi vidste, at det ville blive en svær kamp, men vi forberedte os godt, og vi fortjente sejren i aften. Selv dem, der kom ind fra bænken, gav holdet en stor hånd. Spillerne have tanket ny selvtillid, og nu er der større tro på tingene, siger Milan-træneren på det efterfølgende pressemøde, inden han fortsætter:

– Jeg tror ikke, at Lazio havde en opgivende tilgang til spillet, men vi fortjener derimod æren for sejren. Lazio har nogle kvalitetsspillere, og det var afgørende at forblive kompakte i defensiven og hensynsløse i offensiven.

Sinisa Mihajlovic har trods modgang i indeværende sæson altid bevaret roen og troet på sit hold, og Milan-træneren ser kun positivt på fremtiden efter holdets seneste sejrsstime.

– Jeg har altid bevaret roen, og jeg har haft tillid til mine spillere. I de seneste fire kampe har vi skaffet tre sejre og en uafgjort. Vi vil nu forsøge at få de skadede spillere tilbage i næste kamp mod Atalanta, forklarer serberen og tilføjer:

– Jeg vil tage en snak med præsidenten i morgen omkring kampen. Han forstår fodbold, og det er skønt at tale og udveksle idéer med ham.

AC Milans sejr over Lazio søndag aften betyder, at de kravler op over hovedstadsklubben i tabellen og indfinder sig på en midlertidig sjetteplads.

INGEN KOMMENTARER