Modric: Zidanes råd er som guldstøv

Modric: Zidanes råd er som guldstøv

935
0
DEL

Luka Modric har det tilsyneladende godt for tiden. Det lyder til, at han nyder at gå på arbejde i øjeblikket, måske endnu mere end han har gjort hidtil. I et interview med FIFA.com løftede kroaten da også sløret for, at han er glad.

Den kroatiske magiker er så heldig, at spille under en mand, som han virkelig så op til dengang han var ung, nemlig Real Madrid-træneren Zinedine Zidane, der var en sand legende på fodboldbanen. Den franske træner har kvitteret ved at udnævne Modric til dirigent på Real Madrid-holdet.

– Zinedine var et idol. Han var en af de spillere, jeg beundrede som barn. Jeg tror at enhver ung spiller har beundret ham, fordi han var den bedste i sin generation, udtalte Luka Modric.

Modric har, siden udnævnelsen af Zidane som cheftræner, forsøgt at suge læring til sig. Han nød ganske vidst også godt af Zidane da han fungerede som Carlo Ancelottis assitenttræner, dengang han sad på trænersædet i Kongeklubben. Her lærte Modric blandt andet, hvordan man sparker frispark af den franske legende. Nu er det imidlertid Zidane, der er blevet cheftræner.

– Ethvert råd, han giver dig, er som guldstøv. Det hjælper en med at forbedre sig på banen, indrømmede Modric.

Zinedine Zidane er dog ikke den eneste i den spanske storklub, der lærer fra sig. Ifølge Modric, så betyder Cristiano Ronaldo og hans eksempel også noget.

– Han er en utrolig holdkammerat og ifølge min mening den bedste spiller på planeten. At dele omklædningsrum med ham er fantastisk. Man kan lære så meget af ham, som for eksempel hans lyst, den indsats han yder og hvor hårdt han arbejder hver dag.

 

INGEN KOMMENTARER