Monaco hyrer Claude Makélélé

Monaco hyrer Claude Makélélé

902
0
DEL

Den tidligere franske landsholdsspiller, Claude Makélélé er blevet ansat som AS Monacos nye tekniske direktør, med UEFA Champions League-kvalifikation som det primære mål.

Makélélé, der har vundet ligatitlerne i både Frankrig, Spanien og England bliver igen involveret i fransk topfodbold efter at være blevet fyret fra trænergerningen i SC Bastia i 2014. Han medvirkede til Paris Saint-Germains Ligue 1-mesterskab som assistent under Laurent Blanc i 2013, men kunne altså ikke fortsætte succesen med Bastia efterfølgende. Han er dog klar til den nye udfordring:

– Jeg er spændt på at blive en del af en stor klub både i fransk og europæisk sammenhæng, siger den 42-årige tidligere midtbanespiller, der i øvrigt spillede 71 landskampe i sin aktive karriere.

Læs også: Chelsea-flop til lægetjek i Monaco

– Mit møde med Vadim Vasilyev (Monacos vicepræsident), var afgørende for mit valg om at blive en del af dette projekt. Det er et nyt kapitel i min karriere og jeg er overbevist om at rollen som teknisk direktør passer perfekt til mine kvalifikationer.

– Jeg glæder mig til at arbejde sammen med Leonardo Jardim (Monacos træner), og med et lovende hold. AS Monaco har som mål at kvalificere sig til Champions League og jeg vil arbejde hårdt for at indfri denne målsætning.

Makélélé spillede i sin aktive karriere for store klubber som Real Madrid, Chelsea og PSG.

INGEN KOMMENTARER