Stolt mor: Jeg blev nødt til at lade ham gå for at...

Stolt mor: Jeg blev nødt til at lade ham gå for at give ham en bedre fremtid

1006
0
DEL

I en alder af 13 år blev Tottenham-talentet, Dele Alli, givet væk af sin egen mor, så han kunne forfølge sine drømme om at blive professionel fodboldspiller.

Dele Alli har i denne sæson scoret 5 mål i 18 ligakampe. Han har gjort en god figur for Tottenham, der lige nu ligger nummer 4 i Premier League. Men han havde muligvis ikke stået, hvor han gør i dag, hvis ikke hans mor, Denise Alli, havde truffet en beslutning om at give ham væk til en anden familie som barn.

– Jeg blev nødt til at lade ham gå for at give ham en bedre fremtid, siger Denise Alli søndag til The Sun.

Denise Alli var dengang alkoholiker som resultat af en hård barndom. Hun valgte at videregive, Dele Alli, til en familie, der kunne realisere hans drømme om en professionel fodboldkarriere.

– Det var min egen beslutning at lade Dele leve hos en anden familie. Jeg vidste, at det var den eneste måde, han kunne forfølge sine drømme om at blive professionel fodboldspiller, fortæller en stolt mor til Dele Alli.

Den offensive midtbanespiller fik debut for England i en træningskamp mod Frankrig den 17. november 2015. Her scorede han til 1-0 på Wembley, og det gjorde hans mor stolt.

– Da han scorede mod Frankrig, hoppede jeg op af mit sæde – jeg var så glad. Min søn er nået hertil selv. Jeg er så glad på hans vegne, og jeg er superstolt af alt, det han har opnået, siger Denise Alli.

Dele Alli blev købt til Tottenham for 5 millioner pund fra Milton Keynes Dons i 2015.

Læs også: Eriksen scorer i opgør mod Schmeichel

INGEN KOMMENTARER