Morten Olsen: 12. manden er vigtig

Morten Olsen: 12. manden er vigtig

627
0
DEL

Morten Olsen og resten af det danske fodboldlandshold, skal i morgen forsøge at nedlægge arvefjenderne fra Sverige, når de to hold mødes i Parken i den altafgørende kamp om at komme med til EM, og landstræneren er ikke i tvivl om, hvad der bliver vigtigt for danskerne.

Efter et 2-1 nederlag i Sverige i lørdags er Danmark tvunget fremad banen, hvis det skal lykkedes at sikre sig en billet til næste års EM-slutrunde i Frankrig. Landstræner, Morten Olsen fortæller på dagens pressemøde, at især 12. manden i form af publikum bliver en vigtig faktor.

– Vores opgave fra første sekund bliver at sikre, at fem plus seks giver 12. Vi skal have en 12. mand med i form af publikum, som vi så, svenskerne havde det i Stockholm. Jeg føler mig sikker på, at vi ser et dansk publikum i kanonform, siger Morten Olsen mandag på et pressemøde.

– Jeg synes, jeg har sagt, hvad jeg mener, fortsatte en kold og kølig Morten Olsen, der er klar over, hvad der skal til for at Danmark kommer med til EM.

Danmark og Sverige fløjtes i gang klokken 20.45 i Telia Parken, og her kan danskerne forvente en fyldt Parken, hvor der er fuldstændig udsolgt.

INGEN KOMMENTARER