Morten Olsen: Skal være uforudsigelige

Morten Olsen: Skal være uforudsigelige

644
0
DEL

Morten Olsen holdt her til aften pressemøde, hvor han, Jakob Poulsen og Thomas Delaney svarede på alle journalisternes nysgerrige spørgsmål. Landstræneren lagde ikke skjul på, at det gælder om at uforudsigelige, og det er nøglen til at få et godt resultat mod Sverige.

Det var en hemmelighedsfuld Morten Olsen, der her til aften holdt pressemøde forud for det vigtige play-off opgør i morgen mellem Danmark og Sverige. Alligevel fik journalisterne et par vigtige ord ud af Olsens mund, og her kom “uforudsigelig” ud af landstrænerens mund.

– I Norden havde vi håbet på at begge hold kom til EM, men sådan bliver det ikke. Begge lande vil elske at slå hinanden, og sådan skal det også være, det handler det her spil om, siger Olsen.

– Vi kan ikke gøre så meget ved tilfældigheder, så vi skal gøre noget ved de ting, vi selv kan styre. Den største risiko i fodbold ligger i, at man ikke løber risici. Vi håber, vi kan finde nøglen til at være uforudsigelig over for modstanderen, og det har vi brugt de sidste par dage til at forberede os på.

Der er kampstart klokken 20.45 i morgen på Fields Arena i Stokholm. Lad os krydse fingre for, at danskerne finder deres uforudsigelige spil frem og får et godt resultat mod arvefjenderne fra Sverige.

INGEN KOMMENTARER