Morten Olsen: Umuligt at holde Zlatan væk

Morten Olsen: Umuligt at holde Zlatan væk

728
0
DEL

Danmark skal som bekendt møde Sverige i to play-off kampe om at komme med til EM-slutrunden næste sommer, det er vist ikke gået nogen næser forbi. Nu udtaler landstræner, Morten Olsen sig om, hvilken rolle Zlatan Ibrahimovic kan få i kampen, og hvad danskerne skal gøre godt for at besejre svenskerne.

Siden det kom frem, at Danmark skal op i mod arvefjenderne fra Sverige i to play-off kampe, har mange spekuleret i, hvad der skal til, for at Danmark kan besejre Sverige og dermed komme med til slutrunden næste år. Nu fortæller Morten Olsen en smule om, hvad der blandt andet skal til, og så har landstræneren også rosende ord om Zlatan Ibrahimovic.

– Der er mange forskellige ting, vi skal gøre godt. Jeg antydede det også tidligere. Det handler om at forsøge at holde dem fra mulighederne og chancerne. Vi skal også selv skabe chancer, og vi skal bevare, at vi har været gode til at forsvare, fortæller landstræneren til DBU.

– Vi har haft held med at lukke store profiler ned før. Zlatan har andre kvaliteter end Messi, og Zlatan har allerede haft mange chancer mod andre modstandere. Det er umuligt at holde ham fuldstændig væk fra chancerne.

Danmark spiller den første play-off kamp mod Sverige den 14. november klokken 20.45 i Sverige, mens returkampen spilles tre dage senere i Parken.

 

INGEN KOMMENTARER