Mourinho beder Abramovich: Lad mig rode bod på Chelsea-flops

Mourinho beder Abramovich: Lad mig rode bod på Chelsea-flops

897
0
DEL

Jose Mourinho ønsker at skære de stjerner fra, der ikke præsterer og leverer varen.

Chelsea-træneren har snakket med klubbens ejer Abramovich. Mourinho skulle have gjort det klart, at han selv vil være i stand til at få vendt skuden i forbindelse med en udrensning i spillertruppen, der skal finde sted i januar måneds transfervindue.

Mourinho har tilmed understreget overfor sin chef, at han selv ved hvornår tiden er inde til at forlade den, på nuværende tidspunkt, synkende skude, og at tiden ingenlunde er inde endnu. I stedet forlanger han selv en chance for at rette op på Chelseas miserable sæsonstart.

En kilde tæt på Mourinho fortæller til The Sun:

– Han vil nå til transfervinduet i januar, hvor han vil fjerne de spillere, han betragter som værende rådne æbler i klubben og få klubben til at bevæge sig i den rigtige retning igen.

Det var en forbedret præstation Chelsea mandskabet leverede i gårsdagens kamp. Alligevel måtte de tage fra Stoke med det syvende Premier League nederlag i træk. Et nederlag der placerer sidste sæsons mestre kun to pladser over nedrykningsstregen.

Det dramatiske kollaps har fået rygterne til at svirre om Mourinhos afgang fra klubben. Nogle rygter går endda på, at den karismatiske, portugisiske træner selv har ønsket sin afsked.

Den føromtalte kilde tilføjer dog:

– Jose vil ikke have deadlines for forbedringer hængende over hovedet, men Abramovich har sagt til Mourinho, at er nødt til at se nogle tegn på fremgang.

 

INGEN KOMMENTARER