Mourinho efter nyt nederlag: Bolddrengene var også fantastiske

Mourinho efter nyt nederlag: Bolddrengene var også fantastiske

497
0
DEL

Chelsea-manager José Mourinho raser indirekte over bolddrengene i Leicester City, men erkender, at modstanderen havde fortjent sejren. 

Krisen i Chelsea forværres nærmest for hver runde, der går. José Mourinho er presset som aldrig nogensinde, efter at ‘The Blues’ led et nyt nederlag mandag aften på 2-1 til formstærke Leicester, der ridder på en bølge af selvtillid.

Selvom portugiseren blankt erkender, at modstanderen var bedre på dagen, så er han rasende over det arbejde, som bolddrengene lagde for dagen. Efter Mourinhos overbevisning trak de tiden urimeligt meget, og det er en skændsel for engelsk fodbold, mener han.

– De (Leicester-spillerne, red.) kæmpede med alt, de forsvarede med alt, og bolddrengene var også fantastiske, sagde Mourinho til klubbens hjemmeside efter gårsdagens.

– Jeg giver pointen om bolddrengene, fordi det er en skændsel for Premier League, men jeg vil gøre det klart, at jeg ikke ønsker, at den historie skal overskygge det resultat, som Leicester fortjente, fortsætter Chelsea-manageren.

Chelsea har efter gårsdagens smertefulde nederlag til Leicester blot ét point ned til den forbistrede nedrykningsstreg.

INGEN KOMMENTARER