Mourinho får grønt lys til at omgå karantæne ved hjælp af Skype

Mourinho får grønt lys til at omgå karantæne ved hjælp af Skype

906
0
DEL

Jose Mourinho har fået lov til at diktere sine spillere via en Skype-forbindelse, men må stadig ikke opholde sig på Britannia Stadium i Stoke under opgøret.

Chelsea er blevet givet den wifi-kode, der gør deres karantæneramte cheftræner i stand til at være i kontant med sine spillere før kampstart.

Mourinho er i den forbindelse blevet advaret om de alvorlige følger det kunne få, hvis han forsøger at komme ind på stadion.
Dette betyder at portugiseren må stå af holdet bus senest på Britannia Stadiums parkeringsplads. Ellers risikerer han på ny en karantæne og en bøde.

Dette er samtidig manden, der for ti år siden, angiveligt skulle have gemt sig i en vasketøjskurv for at omgå en lignende karantæne. Der er altså meget lidt, der kan overraske når Chelsea gæster Stoke i aften. Måske er det mest overraskende, Mourinhos farverige historie taget i betragtning, hvis den portugisiske træner formår at få tiden til at gå andet steds i Stoke.

– Måske ser jeg en film. Jeg ved det ikke. Det er første gang, udtaler Mourinho.

– I kan forestille jer at det ikke er nemt. I kan forestille jer, hvordan jeg har det.

– For mig er det ligesom at være på vej i biografen for at se en film, hvorefter nogen fortæller mig, at jeg ikke må komme ind.

– Jeg ønsker at tage til Stoke mod Chelsea med min søn. Ved døren til stadion siger nogen til mig “Dig knægt, du må komme ind. Dig far, du må ikke komme ind.”

– Selv hvis jeg købte en billet ville folk stoppe mig.

Jose Mourinho er altså langtfra tilfreds med situationen. Når man tænker på, hvor varmt trænersædet sandsynligvis er under ham, så forstår man egentlig meget godt hans desperation. Nu skulle Jose Mourinho altså have fået grønt lys for at bruge Skype i løbet af kampen, som han i så fald vil kunne se et andet sted i byen.

INGEN KOMMENTARER