Mourinho-fyring kommer ikke til at påvirke Chelsea-dansker

Mourinho-fyring kommer ikke til at påvirke Chelsea-dansker

1093
0
DEL

Det store, danske forsvarstalent Andreas Christensen har stor succes i Borussia Mönchengladbach. Han er imidlertid ejet af Chelsea, hvor cheftræneren Jose Mourinho som bekendt blev fyret i går.

Denne fyring kommer dog ikke til at have indflydelse på Christensens ophold i det tyske. I hvert fald ikke, hvis man skal tro Andreas Christensens rådgiver og far, Sten Christensen.

– Nej, det gør det ikke. Slet ikke, udtaler han til BT og understreger, at Andreas Christensen har det godt i Bundesliga-klubben, som han sluttede sig til i sommers. Der er tale om en låneaftale, der strækker sig over to år. I den forbindelse skrev han under på en kontraktforlængelse med Chelsea på fem år.

Det var Jose Mourinho, i sin stilling som cheftræner i klubben, der sørgede for Christensens debut i Premier League. Det var ligeledes Mourinho, der hentede det danske talent op i Chelseas førsteholdstrup.

Noget kunne tyde på, at Christensens opbakning andet steds i klubben måske er endnu større. Ifølge Sten Christensen er intet dog ændret ved Mourinhos fyring. Chelsea vil blive ved med at eje Andreas Christensen, der fortsat vil være udlejet til Mönchengladbach.

– Chelsea følger Andreas tæt i Borussia, men for Andreas ændrer det ikke noget.

Den unge af de to Christensen’er har da også imponeret, ikke alene i Bundesligaen men også i Champions League. Har nok været den mest magiske måned for Andreas indtil videre. Her blev han først kåret til årets talent i Danmark og månedens spiller. Ifølge faren, så er man i det vestlige Tyskland nærmest lykkelig for det danske forsvarstalent.

– Borussia er super glade for ham. Lad os bare sige det sådan, konkluderer Sten Christensen, der altså ikke har travlt med at få sin søn tilbage til Chelsea.

– For Andreas’ udvikling synes vi, det er vigtigt, at Andreas bliver i Borussia i to år.

 

 

 

INGEN KOMMENTARER