Mourinho: Ikke bekymret for min fremtid

Mourinho: Ikke bekymret for min fremtid

867
0
DEL

José Mourinho frygter ikke for sit job og hæfter sig ved, at han har fået vished om sin fremtid i Chelsea fra klubbens ejer Roman Abramovic.

Man skulle måske tro – med tanke på Chelseas miserable sæsonstart – at José Mourinho i disse dage går og frygter for, at en fyringsseddel kommer ind ad brevsprækken, men portugiseren siger tværtimod, at han ikke frygter for at miste sit job i Chelsea, og at han på intet tidspunkt har gjort det.

Årsagen til Chelsea-managerens skråsikkerhed er, at han efter nederlaget til Southampton i sidste runde havde en snak med klubbens ejer Roman Abramovic, som gav ham lovning på, at han fortsætter i jobbet.

– Selvfølgelig var jeg ikke tilfreds med det dårlige resultat, og det var ikke det første dårlige resultat i sæsonen, men jeg var aldrig bekymret for min fremtid, fortæller Mourinho ifølge Goal.com.

– For mig var det vigtige beskeden fra ejeren og bestyrelsen, som de gav mig, inden statementet (om klubbens opbakning til Mourinho, red.) kom ud. Så statementet betød sådan set ikke noget for mig, for jeg havde allerede fået støtten, fortsætter Chelsea-manageren.

José Mourinho tror, at det officielle statement om opbakningen fra klubbens ledelse til ham kom på det tidspunkt for at stoppe alle spekulationerne i pressen.

– Hvorfor kom statementet ud? Måske for at stoppe rygtet om, at jeg ville blive smidt på porten. Støtten kom for mig at se ikke gennem statementet, men gennem en almindelig samtale, som vi har haft så mange gange. Denne samtale handlede om at gøre mig klar over klubbens støtte og intentioner, fortæller José Mourinho videre.

Chelsea-manageren og hans trup får lørdag eftermiddag igen chancen for at kravle op i tabellen med en sejr, når Birmingham-klubben Aston Villa lægger vejen forbi Stamford Bridge.

INGEN KOMMENTARER