Mourinho: Jeg er ensom i denne moderne fodboldverden

Mourinho: Jeg er ensom i denne moderne fodboldverden

691
0
DEL

José Mourinho erkender, at han er en ensom fyr i fodboldverdenen, og at han ikke føler sig hjemme i den længere.

Den nu 52-årige José Mourinho har gennem hele karrieren raget sig uklar med mange mennesker i fodboldens verden med sine evige kontroversielle udtalelser og udskejelser. Det har tilsynladende haft sine konsekvenser.

Således erkender José Mourinho blankt i et interview med Daily Mirror, at han er en enspænder i fodboldverdenen og ikke har mange venner.

 I denne moderne fodboldverden hører jeg ikke hjemme. Jeg bor i en anden verden. Jeg har ikke magt. Det har jeg ikke. Jeg er en ensom fyr i denne moderne fodboldverden, forklarer José Mourinho ifølge Daily Mirror.

– Jeg udfører mit arbejde. Jeg er ikke politiker, jeg er ikke en PR-mand, og jeg er ligeglad med, hvad folk tænker om mig. Jeg er den, jeg er, fortsætter Chelsea-manageren hudløst ærligt.

– Når jeg befinder mig i en stort øjeblik, ser det ud som om, at intet er hændt. Når jeg befinder mig i dårlige situationer, betaler jeg en pris. Jeg har ikke ret mange venner i fodboldverdenen, slutter Mourinho uddybende.

José Mourinho er – grundet sine seneste udtalelser om dommerne efter nederlaget til Southampton for nogle uger siden – blevet tildelt en bøde på en halv million kroner samt en betinget dom, der kan udløse en karantæne, hvis han sætter fodboldspillet i miskredit igen, som FA formulerer det.

INGEN KOMMENTARER