Mourinho til vraget Chelsea-stjerne: Hold det simpelt

Mourinho til vraget Chelsea-stjerne: Hold det simpelt

844
0
DEL

José Mourinho råder Nemanja Matic til at holde sit spil simpelt og ikke forcere for meget, nu hvor selvtilliden ikke er den største for serberen for tiden. 

Chelseas startellever i Aston Villa-kampen var noget overraskende uden stjerner som Nemanja Matic og Eden Hazard, som begge har fået en skidt start på sæsonen.

José Mourinho snakker om selvtilliden for spillerne, som er så afgørende, og at det er en af årsagerne til, at Matic ikke præsterer for tiden.

– Selvtillid er fundamentalt. Matic missede en nem aflevering, da han kom ind i lørdags, og hans første reaktion, han viste, var skuffelse, fortæller Mourinho ifølge Daily Star.

– Når man er fuld af selvtillid, viser man ikke skuffelse. Når man laver en fejl, så ved man med sig selv, at man ikke kommer til at lave endnu en fejl. Så forhold dig rolig og tag tingene skridt for skridt, fortsætter Chelsea-manageren.

Nu får Matic dog råd med på vejen fra sin manager, så han kan prøve at spille sig tilbage i startopstillingen igen.

– Når man er en lille smule skrøbelig, så gør det enkelt. Tænk hurtigt, træf den rigtige beslutning. Få bolden ud af preszonen. Man skal ikke tænke på at lave en lækker aflevering, forklarer Mourinho og uddyber:

– Bare vær sikker på, at du ikke mister bolden, for hvis du mister bolden, mister du selvtilliden. Så det handler om at tage tingene skridt for skridt.

Nemanja Matic var i sidste sæson en af Chelseas bærende spillere og gik for at være en af ligaens absolut bedste på sin situation, mens han i denne sæson har været genstand for massiv kritik.

INGEN KOMMENTARER