– Mourinhos opførsel kan afholde kvinder fra fodbold

– Mourinhos opførsel kan afholde kvinder fra fodbold

751
0
DEL

Den forhenværende Chelsea-forsvarer Graeme Le Saux er benhård i sin kritik af Mourinho, som han mener er skyld i, at kvinder fremover vil afholde sig fra fodbold.

Skandalerne har været mange omkring Chelsea-manager José Mourinho, som sent onsdag aften også fik blev straffet for nogle af hans udskejelser.

Graeme Le Saux lægger ikke fingre imellem, når han retter kritikken mod Mourinho. Den tidligere Chelsea-spiller mener, at portugiseren bringer spillet i miskredit og sætter fodbolden 30 år tilbage.

– Hvad der bekymrer mig mest gennem det arbejde, jeg laver for FA, er den påvirkning, Mourinhos opførsel og ageren kan have på fodboldspillet, indleder han med at skrive i sin klumme på The Times.

– Vi forsøger at gøre op med nogle meget sensitive områder og ændre fodboldkulturen. Gode folk i FA har konkluderet, at der var tilstrækkelige beviser for at dømme Mourinho, men hele furoren kan ende med, at kvinder afholder sig fra fodbold, og at klubberne undlader at ansætte dem, fortsætter Le Saux i klummen med særlig henvisning til Mourinhos offentlige tilsvining af den nu tidligere klublæge i Chelsea, Eva Carniero.

– En masse mennesker arbejder hårdt på at ændre fodboldkulturen i en positiv retning, men det føles, at vi gennem de seneste uger er gået 30 år tilbage i tiden, uddyber han.

Mourinho er netop lige blevet straffet af FA ovenpå sine udtalelser af dommerne efter nederlaget til Southampton.

INGEN KOMMENTARER