Moyes færdig i Sociedad

Moyes færdig i Sociedad

659
0
DEL

Som vi tidligere her på Sambabold.dk kunne fortælle, har David Moyes været en presset mand i Real Sociedad på det seneste. Her til eftermiddag gik den så ikke længere for Moyes, der er blevet fyret med øjeblikkelig virkning i den spanske klub efter en rædselsfuld sæsonstart.

David Moyes har ikke haft held med sin trænerkarriere, siden han forlod Everton. Først blev han fyret i Manchester United efter at have skabt Manchester-klubben den ringeste sæson i nyere tid.

Nu er Moyes også blevet fyret i den spanske klub Real Sociedad. Det bekræfter klubben på deres hjemmeside. Den lyshårede manager er blevet sat på porten af Sociedad og med i faldet er assisten, Billy McKinlay, også kommet.

Fyringen kommer efter en elendig sæsonstart, hvor Real Sociedad blot er placeret på en 16. plads med kun 9 point. Et nederlag i fredags mod Las Palmas fik bægeret til at flyde over, og nu er skotten fortid i Baskerklubben.

David Moyes nåede ikke engang at være i Real Sociedad i mere end et år. Faktisk ville han have været i klubben i et år i overmorgen, men det skulle altså ikke blive tilfældet for skotten.

INGEN KOMMENTARER