Müller: Özil passer perfekt ind i Arsenal

Müller: Özil passer perfekt ind i Arsenal

696
0
DEL

Tirsdag aften møder tyske Bayern München engelske Arsenal i Champions League. En svær opgave siger Thomas Müller, som mener, at Bayern især skal passe på en bestemt Arsenal spiller.

Tyske Mesut Özil har haft to blandede sæsoner i Arsenal, hvor han ikke helt har levet op til sit potentiale. Han har dog startet indeværende Premier League sæson forrygende, og med sine 6 assists i otte kampe, er han Premier Leagues mest assisterende spiller sammen med David Silva.

I Bayern München lejren har man også fået øjnene op for tyskerens fornemme statistik, og landsholdkollega Thomas Müller, mener da også, at man skal passe på netop özil, når de to hold mødes tirsdag aften.

– Mesut er meget livlig. Hans venstre fod er fantastisk, og han har evnen til, altid at spille en af sine holdkammerater fri. Hans måde at spille fodbold på passer perfekt ind i Arsenal, siger han til Arsenal Player

– Mesut kan gøre ondt på alle, specielt i London, hvor jeg ser ham som værende en lille smule bedre, end når Arsenal spiller på udebane. Vi er nødt til at forhindre ham i at spille hans farlige afleveringer på den sidste tredjedel (af banen, red.).

Kampen mellem Arsenal og Bayern München spilles i aften kl. 20:45.

INGEN KOMMENTARER