Napoli-træner: Drømmen er en tredjeplads

Napoli-træner: Drømmen er en tredjeplads

853
0
DEL

Napoli har haft en mere end fornuftig start på den nye sæson. Faktisk er klubben på nuværende tidspunkt kun to point fra førstepladsen. Dette får dog ikke træneren til at drømme om endnu et mesterskab til trofæskabet.

Napoli hev i går aftes en forventet sejr over Udinese hjem. sejren bragte Napoli på tredjepladsen. Inden dagen var omme, skulle klubben dog dykke en enkelt plads i tabellen, på grund af Fiorentina, der sejrede i aftenens sene kamp, og nu indtager førstepladsen.

Sæsonnen har dog ikke været helt fri for mindre udfald, som for eksempel da klubben “kun” formåede at få uafgjort med hjem fra Genoa. Om det er en del af grunden til, at træneren fra Napoli, Maurizio Sarri, ikke vil tillade sig at have mål om at få mesterskabet med hjem til Napoli.

– En drøm er en drøm, og vi er nødt til at have realistiske mål. Lige nu er vi på tredjepladsen, potentielt på fjerdepladsen, og min drøm lige nu er tredjepladsen. Jeg vil ikke gå højere end det, sagde Sarri efter kampen til Sky Sports.

Hvorvidt det er muligt for mandskabet fra Napoli, at være på tredjepladsen når sæsonen slutter, må tiden vise. Der har bestemt været gode takter fra klubben i denne sæson, så en umulig drøm er der bestemt ikke tale om. Toppen af Serie A ser dog stærk ud i år, så en bronzemedalje er bestemt ikke noget Napoli kan komme sovende til. Vi har Fiorentina, Inter og Roma, der lige har præsteret en tand bedre en Napoli og derfor ligger over dem i tabellen. Derudover har vi Sassuolo, der har fået en yderst fornuftig start på sæsonen og ånder Napoli i nakken. Vi har også Juventus og AC Milan, der begge har fået en noget vakkelvorn start på sæsonen, men som stadig har mulighed for at blande sig i toppen. Det skal derfor blive spændende at se, hvorvidt Napoli-trænerens drøm om en tredjeplads bliver indfriet og måske endda overgået.

INGEN KOMMENTARER