Napoli-træner forud for Midtjylland-kamp: Vi vil stille op i stærkeste opstilling

Napoli-træner forud for Midtjylland-kamp: Vi vil stille op i stærkeste opstilling

748
0
DEL

Napoli-træner Maurizio Sarri tager ikke let på torsdagens Europa League-opgør mod de danske mestre fra Heden. En sejr vil nemlig betyde videre avancement for den italienske storklub. 

Når de danske mestre fra FC Midtjylland i morgen betræder græsset på San Paolo i Napoli, skal de ikke gøre sig nogle forhåbninger, om at napolitanerne vil spare deres nøglespillere.

På et pressemøde fortalte den 56-årige italiener, at han dog vil have trætheden blandt spillerne in mente, men understreger ligeledes kampens store betydning:

– Vi bliver nødt til sikre os videre avancement samt førstepladsen, hvilket vil give os en fordel i næste runde af turneringen. Holdet bliver nødt til at have dette som deres mål, fortalte den tidligere Empoli-træner, og tilføjer:

– I morgen (torsdag, red.) vil jeg, med trætheden blandt spillerne in mente, sætte det bedste hold på banen, afslutter Sarri der ankom til Napoli i sommer.

Napolitanerne måtte i weekenden nøjes med et point ude mod Genoa, og ‘Partenopei’ (Napoli, red.) indtager i skrivende stund en fjerdeplads i den bedste italienske række, Serie A.

Morgendagens opgør mellem Napoli og FC Midtjylland fløjtes igang kl. 19 og kan følges direkte på Canal 9.

INGEN KOMMENTARER