Neville: I princippet er alle trænere kun ansat i et halvt år

Neville: I princippet er alle trænere kun ansat i et halvt år

631
0
DEL

Det var ikke mange, der havde set den komme, at Gary Neville skulle overtage trænersædet i spanske Valencia. Han underskrev den 2. december en halv-årig kontrakt. 

Gary Neville er blevet træner i Valencia, hvilket der ikke var mange, der havde komme. Han underskrev dog kun en halv-årig kontrakt, hvilket kunne antyde, at han blot var en midlertidig løsning.

Det bekymrer dog ikke træneren, der mener, at alle trænere kun er ansat i et halvt år:

– Det er en skøn mulighed, som jeg ikke kunne sige nej til. Det er en stor udfordring, men der er ikke nogen fare. Faren ville være, hvis jeg ikke havde sagt ja til jobbet. Min fremtid vil blive afgjort af ejerne, spillerne og mig. Der var en, der fortalte mig, at han syntes, seks måneder var for kort tid, men jeg vil sige, at alle trænere har en kontrakt på seks måneder. Længere er den ikke, fordi fodbold er skør nogle gange. Jeg er engageret, og min familie kommer over. Vi har lejet vores hus ud i to år. Det betyder ikke, jeg vil være her i to år, men vi skal planlægge ud fra succes i vores tanker – ikke fiasko, siger englænderen ifølge Tipsbladet.dk og fortsætter:

– Vi må se, hvad der sker om seks måneder. Jeg kan sidde med udlejeren i marts eller februar og sige, “hør, tingene går godt,” eller “der er et problem.” Jeg er meget ærlig på det punkt. Om jeg bliver en succes i Valencia? Jeg ved det ikke. Vi skal være ærlige og forbedre vores resultater. Sker det, må vi se. Vi må lade tingene ske.

I Nevilles tid i Valencia har han vundet én kamp, spillet to uafgjort og tabt en enkelt.

INGEN KOMMENTARER