Newcastle-manager går efter 40 point

Newcastle-manager går efter 40 point

745
0
DEL

Newcastles manager Steve McClaren fortæller, at holdet forsøger at undlade at kigge på tabellen og i stedet fokusere på at skrabe 40 point sammen, som burde være nok til at overleve. 

Den nordengelske Premier League-klub Newcastle United står i en resultatmæssig krise og ligger således sidst i tabellen efter otte runder.

Manager Steve McClaren forsøger dog at bevare roen og udelukkende fokusere på at skrabe 40 point sammen over hele sæsonen, hvilket skulle være nok til at holde sig fra de forbistrede nedrykningspladser.

– Det vigtigste på nuværende tidspunkt er at komme op på 40 point, hvilket er tilfældet for 10-11 hold i ligaen. De fleste af klubberne i Premier League vil tænke det samme. De ønsker alle at komme op på de 40 point så hurtigt som muligt. Al denne snak om tabeller, og hvad andre klubber gør, er nytteløs, forklarer Steve McClaren ifølge Goal.com.

– Man er nødt til at få disse point, og så er alt andet irrelevant. På nuværende tidspunkt er en top-8-placering langt væk, fortsætter Newcastle-manageren.

Newcastle skal forsøge at få sæsonens første sejr søndag eftermiddag, når oprykkerne fra Norwich gæster St. James’ Park.

INGEN KOMMENTARER