Neymar Senior sår tvivl om sønnens fremtid i FC Barcelona

Neymar Senior sår tvivl om sønnens fremtid i FC Barcelona

1022
0
DEL

Den unge superstjerne og Barcelona-spiller Neymars far har, overfor den catalanske radiostation SER Catalunya, udtalt at sønnens fremtid i FC Barcelona-trøjen står på spil. Uoverensstemmelser med det spanske skattesystem skulle eftersigende være grunden til denne mærkværdige udtalelse. En af grundstenene i Seniors udtalelser er i øvrigt Neymars ønske om at blive i den catalanske storklub, men uoverensstemmelserne, der har fundet sted de seneste 18 måneder, skulle eftersigende være nok til at drive den brasilianske superstjerne væk fra Barcelona.

Faren til Neymar, der trods sin unge alder allerede har spillet 67 landskampe, afslørede følgende under interviewet med SER Catalunya.

– Vi har iværksat forhandlinger om en fornyelse af kontrakten, men der er udestående problemer, der bekymrer os og først må løses. Det burde ikke være nødvendigt at vi skal finde os i denne usikkerhed vedrørende vores skattemæssige forhold og hvorvidt vi gør tingene på den rigtige måde. Vi må finde ud af om Spanien er forstående overfor vores situation. Det er ikke let for os, fordi vi hører om det fra alle sider, fra både det brasilianske og det spanske skattesystem. Vi er i løbende kontakt med alle parter for at finde ud af, hvordan vi skal håndtere dette problem. Hvad vi ikke ønsker er at blive i Spanien de næste to, tre, fire, fem eller ti år, hvorefter der så venter os en grim overraskelse.

Neymar Senior lægger altså ingen fingre imellem når han siger, at hans superstjerne af en søn kan blive tvunget helt væk fra La Liga, hvis problemerne ikke løses. Han uddyber yderligere.

– Vi ejer Neymar-brandet. Det har kørt som en forretning siden 2006. Vi har brug for den sindsro, der følger med når man ved, at alt er i den skønneste orden. Vi forsøger at gøre tingene ordenligt og er fortsat usikre på, hvorvidt vi i Spanien kan få lov til at fortsætte vores arbejde. Jeg ønsker ikke at bruge ordet forfølgelse, men hvis arbejdsmiljøet her i Spanien ikke er godt, så vil vi ikke være i stand til at blive her og vil derfor være nødt til at forlade landet. Hvis vi udgører en kilde af problemer for Spanien, så kan vi ikke blive. Vi har aldrig oplevet så store problemer med hensyn til skat som nu.

 

INGEN KOMMENTARER