Niang-agent cementerer: Han vil kun være i Milan

Niang-agent cementerer: Han vil kun være i Milan

868
0
DEL

M’Baye Niangs agent understreger, at hans klient kun vil være i AC Milan og har fuldt fokus på at komme tilbage i topform. 

En skade har gennem længere tid holdt den unge frontløber M’Baye Niang ude, men franskmanden er nu tilbage i fuld vigør.

I sommer var Niang rygtet kraftigt til Atalanta, som forsøgte at købe ham fri. Fokus er dog fuldt ud på AC Milan, fastslår spillerens agent Moussa Ndiaye.

– Han gør det rigtig godt. Han er glad for at være tilbage. De tre måneder med skade har været meget lange, forklarer agenten Ndiaye ifølge MilanNews og fortsætter:

– Han er ikke i topform på grund af skaden, men han har arbejdet meget hårdt. M’Baye er fast besluttet på at komme tilbage stærkere end før. Han giver alt, hvad han har, for holdet.

– Der var nogle forespørgsler, men Niang er kun fokuseret på Milan. Ambitionerne i klubben er høje, og de stemmer overens med M’Bayes. Han vil kun Milan, understreger han.

– Han arbejder hårdt på at forbedre sig, og han har alle kvaliteterne, som en moderne angriber skal have. Han er en meget kompetetiv spiller, og jeg håber, at det kan give nogle mål, tilføjer agenten.

Ndiaye hæfter sig desuden særligt ved M’Bayes alsidighed og evne til at kunne spille sammen med alle slags angrebstyper.

– Jeg ville foretrække at snakke om alle angriberne frem for en specifik en, fordi jeg har enorm respekt for hver og en. En af M’Bayes styrker er, at han har kvaliteten til at spille med alle typer uden undtagelser, fortæller Ndiaye.

– Det, som det handler om for os, er, at han giver sit bedste for at blive en del af trænerens planer. Han spiller hver eneste kamp for at score. Vi er klar over, at mål er meget vigtige, og han håber på at blive afgørende snart, slutter han.

20-årige Niangs comeback i weekenden mod Atalanta var hans første Serie A-kamp i denne sæson. Kampen endte 0-0 efter store problemer i Milan-lejren.

INGEN KOMMENTARER