Nicolai Jørgensen: Virkelig dumt af Santander

Nicolai Jørgensen: Virkelig dumt af Santander

842
0
DEL

Nicolai Jørgensen og FC København spillede i dag 0-0 på udebane mod Brøndby i “New Firm.” Der er specielt en episode i kampen, der ærgrer landsholdsspilleren, og han mener, det røde kort var en dumhed af holdkammeraten Santander.

FC København fortsatte i dag deres gode stime uden nederlag i Alka Superligaen, men det var ikke alt, som Nicolai Jørgensen var tilfreds med. Han fortæller i et interview efter kampen, at det var et virkelig dumt rødt kort, som holdkammeraten Santander fik i begyndelsen af 2. halvleg.

– Det er dumt lavet. Vi vidste, at første halvleg ville blive svær, men alligevel kommer vi til to gode chancer. I anden halvleg havde vi håbet på, at tingene skulle åbne sig lidt. Så får han et dumt andet gult kort. Det er selvfølgelig ærgerligt, siger Nicolai Jørgensen til Tv3+ efter kampen.

– De er på hjemmebane og at spille med ti mand i sådan et derby, det er bare svært. Vi skulle satse på kontra, og det er ærgerligt, at vi ikke scorer i første halvleg. Men sådan er det. Vi er stadig øverst i tabellen, fortsætter Nicolai Jørgensen.

FC København er igen med det uafgjorte resultat alene på førstepladsen i Alka Superligaen med 31 point. I næste runde skal københavnerne forsøge at fortsætte de gode takter, når Viborg kommer på besøg i Parken.

INGEN KOMMENTARER