Ny AaB-vision: Stadion med 30.000 tilskuere

Ny AaB-vision: Stadion med 30.000 tilskuere

76
0
DEL

AaB har præsenteret en ny vision fra idræts- og breddekultur i Aalborg, hvor planen er, at byens fodboldstadion skal have plads til op mod 30.000 tilskuere.

Der er mandag blevet præsenteret nye og store visioner i AaB, og det indebærer blandt andet et nyt fodboldstadion.

Den storstilede vision er blevet fremlagt af otte aktører, hvor det lyder, at det nye stadion skal have plads til op mod 30.000 tilskuere på tribunerne.

“Udgangspunktet for visionen er, at Aalborg som regional hovedstad skal kunne løfte værtskabet for internationale sportsbegivenheder inden for alle store sportsgrene, ligesom Aalborg skal kunne afvikle koncerter og messer i stor skala,” udtaler formand Rasmus Haugaard fra Erhverv Norddanmark til AaB’s hjemmeside.

“Det er ikke muligt i tilstrækkelig grad at udbygge de eksisterende faciliteter ved Aalborg Stadion, Gigantium eller Aalborg Kongres & Kultur Center,” udtaler han og fortsætter:

“Derfor lægger visionen op til, at Spar Nord Arena – Aalborg Væddeløbsbane flyttes uden for bycentrum, så arealerne på og ved travbanen kan anvendes til etablering af et nyt fodboldstadion med en kapacitet på op mod 30.000 tilskuere,” lyder det.

AaB’s nuværende hjemmebane, Aalborg Portland Park, har plads til omkring 13.600 tilskuere.

Foto: Shutterstock.

INGEN KOMMENTARER