Ny Milan-spiller: Jeg har klart udviklet mig

Ny Milan-spiller: Jeg har klart udviklet mig

1032
0
DEL

AC Milans nyindkøbte midtbanespiller Andrea Bertolacci erkender, at han ofte bruger lang tid på at komme i topform, men mener, at han nu er ved at være der.

24-årige Andrea Bertolacci blev i sommer hentet til AC Milan fra Genoa, hvor han havde været en stor profil gennem flere sæsoner.

Det har taget noget tid for alvor at komme i gang for sin nye klub for den italienske midtbanespillers vedkommende, men nu er han ved at være der, mener han i hvert fald selv.

– Det har altid  taget mig noget tid at komme i topform. Også i mine tidligere klubber. Men skiftet fra Genoa til Milan har helt afgjort spillet en rolle. Men det hele er en del af min udviklingsproces som spiller, og min form er klart gået i den rigtige retning på det seneste, fortæller Bertolacci ifølge Corriere dello Sport-Stadio.

Den teknisk begavede midtbanespiller afviser dog, at de taktiske ændringer, som cheftræner Mihajlovic har foretaget, skulle have noget med hans egen opadgående formkurve at gøre.

– Er det formationens skyld? Nej, det har intet med det at gøre. Jeg har altid været i stand til at spille mange forskellige positioner og spille i forskellige systemer. Jeg kan lide at spille centermidt, og når jeg starter der, er jeg i stand til at yde mit bedste, forklarer Bertolacci.

Slutteligt taler den løbestærke midtbanespiller om den seneste sejr over Chievo, og hvad cheftræner Mihajlovic sagde i pausen, da stillingen var 0-0.

– I omklædningsrummet fik vi kritik af træneren. Hvad gik galt? Lidt af det hele. Vi var for passive, og vi fik ikke presset Chievo nok. I anden halvleg fik vi dog gjort tingene svært for dem, og i sidste ende endte vi fortjent med en sejr, slutter Bertolacci.

Søndag aften gælder det Lazio på udebane for Milano-klubben, der så småt er ved at komme i gang efter en mildest talt skuffende sæsonstart.

INGEN KOMMENTARER