Nyudklækket landsholdsprofil: Morten Olsen betød meget for mig

Nyudklækket landsholdsprofil: Morten Olsen betød meget for mig

666
0
DEL

Nicolai Jørgensen fortæller om den tillid og hjælp, han fik af Morten Olsen i svære perioder. 

Morten Olsen trak sig tilbage efter den glippede kvalifikation tirsdag aften, og han bliver nu mødt af stor hyldest fra flere af landsholdsspillerne.

En af dem er F.C. Københavns Nicolai Jørgensen, der ofte har døjet med skader. Landstrænerens hjælp i svære perioder betød rigtig meget for den målfarlige offensivspiller, som ærgrer sig over, at Olsen nu vælger at trække stikket.

– Jeg har været utroligt glad for Morten. Han har gjort et stort stykke arbejde for Danmark, og han har betydet rigtig meget for mig, siger Nicolai Jørgensen ifølge bold.dk.

– Jeg havde en svær periode, hvor jeg var meget skadet. Der havde jeg mange samtaler med ham, og han blev ved med at tro på mig. Jeg har haft en opadgående kurve under ham, så det er lidt bittert, at han stopper, fortsætter københavneren.

Nederlagets bitre smag og skuffelsen er endnu ikke aftaget, og Nicolai Jørgensen ærgrer sig særligt over, at spillerne ikke kunne give Morten Olsen en sidste slutrunde i Frankrig.

– Det var nærmest det, at vi var mest kede at. Dels at vi ikke selv kunne komme til en slutrunde, men også at vi ikke kunne give Morten en slutrunde at slutte af på, fortæller han.

Nicolai Jørgensen har indtil videre opnået 14 kampe i A-landsholdstrøjen, og han er noteret for ét mål, som han scorede i lørdags mod Sverige.

INGEN KOMMENTARER