Officielt: Bournemouth bliver første aktive PL-klub i transfervinduet

Officielt: Bournemouth bliver første aktive PL-klub i transfervinduet

1287
0
DEL

Bournemouth bekræfter, at man henter Romas Juan Manuel Iturbe på en lejeaftale, der så kan gøres permanent senere. Dermed bliver oprykkerne den første Premier League-klub, der viser aktivitet i det transfervindue, der netop er åbnet i dag.

I nat tog vi hul på et nyt år med fest, farver og krudt, og 1. januar er bestemt heller ikke en hvilken som helst dato for fodboldklubberne rundt om i verden.

Læs også: Avis: Real Madrid-stjerne stak af fra politiet med 200 km/t

1. januar er nemlig datoen, hvor transfervinduet åbner, og det betyder, at klubberne igen kan handle med hinanden, og den første transfer er allerede gået igennem i den engelske Premier League.

Det er Bournemouth, der på sin hjemmeside kan bekræfte, at man henter argentinske Juan Manuel Iturbe i Roma.

Læs også: Avis: United planlægger bud på Milan-reserve

Aftalen indebærer i første omgang et lejeophold sæsonen ud, men i kontrakten står der, at Bournemouth kan få den vævre offensivspiller på permanent basis.

Klubbens manager Eddie Howe kan i forbindelse med offentliggørelsen af aftalen med Roma og Iturbe bekræfte, at den lynhurtige kantspiller Christian Atsu er sendt retur til Chelsea efter et mindre vellykket lejeophold.

Læs også: Billede: Fik United-talent en øl for meget i går?

Nyerhvervede Iturbe har haft svært ved at bide sig fast i startopstillingen i den italienske hovedstadsklub og står kun noteret for tre kampe fra start i Serie A i indeværende sæson.

INGEN KOMMENTARER