Officielt: FCN sælger midtbaneprofil til de norske mestre

Officielt: FCN sælger midtbaneprofil til de norske mestre

982
0
DEL

FC Nordsjælland har solgt islandske Gudmundur Thorarinsson til Rosenborg BK. Handlen går igennem med øjeblikkelig virkning, meddeler Farum-klubben på deres hjemmeside. 

For 14 måneder siden hentede FC Nordsjælland den islandske midtbanespiller Gudmundur Thorarinsson i Sarpsborg. Det blev dog kun et kort visit i den danske Alka Superliga.

Således bekræfter FC Nordsjælland, at man har solgt islændingen til Rosenborg BK med øjeblikkelig virkning.
– Jeg har haft en fantastisk tid i FCN, hvor jeg har lært rigtig meget som spiller og person. Jeg har mødt nogle dejlige mennesker omkring klubben, og nogle utrolig dygtige spillere og trænere. Jeg har fået venner for livet, og det er jeg taknemmelig for. FC Nordsjælland er en klasse klub, som har det hele med nogle stærke og unikke værdier, siger Gudmundur Thorarinsson til klubbens hjemmeside.

– Jeg har en god mavefornemmelse for at der vil ske gode ting for klubben i fremtiden. Jeg kan godt blive lidt trist over ikke at være en del af dette, men jeg kan ikke takke nej til muligheden for at spille for Rosenborg og de spændende turneringer som ligger forude. Jeg har tidligere spillet i Norge, og jeg er stolt over at Rosenborg viser interesse for mig. Jeg vil savne alle i Nordsjælland, og jeg ønsker dem held og lykke i fremtiden, slutter den 23-årige midtbanespiller.

Det blev til i alt 35 Superliga-kampe for Gudmundur Thorarinsson, inden han altså nu drager tilbage til Norge.

INGEN KOMMENTARER