Olsen: Ingen særlig forskel på holdene

Olsen: Ingen særlig forskel på holdene

906
0
DEL

Den danske landstræner Morten Olsen mener ikke, at der er nævneværdig forskel på nogle af de otte hold, der skal spille play-off i november måned. Når alt kommer til alt, har Danmark en historie på både godt og ondt mod holdene, mener landstræneren.

Tidligere i dag blev det afgjort, at Danmark ikke er seedet til lodtrækningen om play-off-kampene, og derfor betyder det, at Danmark enten kan trække Bosnien Herzegovina, Sverige, Ukraine eller Ungarn.

Landstræner Morten Olsen har ikke nogen specifik drømmemodstander af disse fire hold, da han mener, at der ikke er særlig forskel på dem:

– Vi mener ikke, der er den store forskel på de otte hold, der nu er i play-off. Om det bliver enten Bosnien, Sverige, Ukraine eller Ungarn – alle har vi på godt og ondt en historie med, siger landstræneren til dbu.dk og fortsætter:

– Men her er det også vigtigt at understrege; fortid tæller ikke! Uanset hvem du kommer til at møde, handler det om dagsformen – vi har stort respekt for modstanderen, men i første omgang skal vi se på os selv.

Morten Olsen mener, at Danmark er rustet til to play-off-kampe, men håber at se mere skarphed fra offensiven, der ikke her lavet nogle mål i tre kampe.

– Vi skal blive bedre til at komme til flere chancer, men samtidig også fokusere på, at vi forsvarsmæssigt har været stabile og svære at slå – det er meget vigtigt at have det med ind til de to finaler, afslutter Olsen.

Lodtrækningen finder sted på søndag.

INGEN KOMMENTARER