Omstillingsparat Spurs-spiller: Vil spille de positioner, manageren beder mig om

Omstillingsparat Spurs-spiller: Vil spille de positioner, manageren beder mig om

733
0
DEL

Tottenham Hotspurs Moussa Dembele er klar til at spille på de positioner, som manager Mauricio Pochettino beder ham om, men belgieren vil alligevel gerne have klarhed om sin status i truppen.

Moussa Dembele har vist sin alsidighed under Mauricio Pochettino, der endnu ikke helt har fundet sine stamspillere på midtbanen, ved at kunne spille på flere forskellige positioner, og belgieren agter at fortsætte.

– Min bedste position afhænger af vores taktik og modstanderen. Mod Liverpool var der masser plads til mig, fordi de forsøgte at angribe, men mod hold, der står dybere i banen, er jeg bedst fra højresiden, hvor jeg kan gøre en forskel, fortæller Dembele ifølge Sky Sports.

–  I sidste sæson var der også en masse spillere på hver position, og man er nødt til at kunne dette (at kunne spille flere positioner, red.), hvis man vil konkurrere med de bedste hold. Det er ganske svært at sikre sig én position, fortsætter belgieren.

Moussa Dembele ønsker dog at få klarhed over hans fremadrettede rolle på holdet i forhold til spilleminutter.

– Det (hans rolle på holdet, red.) er noget, vi er nødt til at diskutere, men jeg vil forsøge at imponere manageren, uanset hvor han hvilken position han bruger mig på. Det er noget mellem mig og chefen, og det vil vi finde ud af, siger Dembele til slut.

Den 28-årige midtbanespiller har fået seks kampe i Premier League i indeværende sæson, og fem af dem var fra start.

 

INGEN KOMMENTARER