Ove C: Vi matchede Horsens på fysikken

Ove C: Vi matchede Horsens på fysikken

1090
0
DEL

Vendsyssel FF ligner mere og mere et hold, man skal regne for noget seriøst. I dag tog holdet en flot 1-0 sejr over AC Horsens, og det er noget, der glæder træner, Ove Christensen, der mener, at holdet matchede Horsens på fysikken.

Det er svært at få armene ned i øjeblikket, hvis man spiller i Vendsyssel. Det nordjyske hold leverer varen gang på gang, og i dag gik det udover AC Horsens, der ikke kunne stå distancen, og så kunne vendelboerne trække sig sejrsrigt ud af opgøret med en 1-0 sejr. Ove Christensen mener da også, at sejren blev grundlagt via en god fysik.

– Vi blev hårdt matchet af et Horsens-hold, der spiller med en helt uhyggelig fysik. De kommer med meget stor hårdhed i duellerne, men vi stod distancen, og kampen blev påvirket af, at vi fik et tidligt mål. Det kom efter et hjørnespark, hvilket vi er meget tilfredse med, fortæller Ove Christensen til Nordjyske.

– Fra vores side er det et fair resultat, og jeg synes, at spillerne arbejdede stenhårdt for at bevare føringen.

Vendsyssel er efter dagens sejr placeret på en flot 2. plads med 25 point. Holdet har endda en kamp i hånden i forhold til førerholdet fra Lyngby.

INGEN KOMMENTARER