Özil: Vi er blandt de bedste

Özil: Vi er blandt de bedste

953
0
DEL

Mesut Özil mener at hans flotte start på sæsonen skyldes at Arsenal fungerer som et hold. Den tyske playmaker har slået en række rekorder og har i det hele taget været blandt de bedste i Premier League i denne sæson.

27-årige Özil har lavet 10 assists og selv scoret en enkelt i dette års Premier League og lovpriser nu holdet til klubbens hjemmeside, for at stå sammen:

 

– Jeg tror at vi som hold er blevet mere modne. Vi har lært af vores fejl og er blevet mere stabile. Vi har haft enkelte tilbagefald i denne sæson, men vi har lært af dem og mine holdkammerater ser altid efter, hvor jeg er på banen, så jeg har fået bedre muligheder for at kontrollere kampene.

Mesut Özil mener, at Arsenals bredde er en del af forklaringen på den nylige succes:

– Man kan se at vi fungerer som et hold. Det er ligemeget, hvem der spiller fra start, så er vi klar. Man har brug for en bred trup for at klare sig og det er derfor det går så godt lige nu.

Holdet er steget i niveau, hvilket gør Arsenal i stand til at konkurrere med de bedste, mener tyskeren:

– Når man ser på tidligere sæsoner har vi altid haft et teknisk stærkt mandskab, men når vi spillede mod de store hold tabte vi point. I denne sæson har vi bevist os selv overfor de største rivaler. Vi har lært af vores fejl og kan regne os selv blandt de bedste!

 

Mesut Özil skal i aktion næste gang for Arsenal på lørdag, når de møder West Bromwich Albion i Premier League.

INGEN KOMMENTARER