Paris Saint-Germain er selvsikre i jagten på Ronaldo

Paris Saint-Germain er selvsikre i jagten på Ronaldo

659
0
DEL

PSG er selvsikre i forhold til at vinde det kapløb, der finder sted bag kulisserne, om at skrive under med Cristiano Ronaldo.

Den 30 årige superstjerne fra Real Madrid hældte i den grad benzin på bålet i forhold til de transferrygter og spekulationer, der svirrer omkring hans person, tirsdag aften. Efter tirsdagens Champions League opgør mellem Real Madrid og PSG, snakkede Ronaldo både med PSG træneren Laurent Blanc og direktøren i PSG Nasser Al Khelaifi.
Han vinkede endda til Al Khelaifi for rulende kameraer for at understrege deres åbenbart tætte forhold.

For at tydeliggøre mystikken endnu mere, så nægtede Blanc at udtale sig om, hvad Ronaldo skulle have sagt til ham efter kampen.

Forud for kampen blev Real Madrid præsidenten Florentino Perez fanget af TV kameraer i færd med at udspørge sagens hovedperson Cristiano Ronaldo om et interview, hvori Ronaldo udtalte at hans fremtid kunne ligge andetsteds.

Ronaldo så forbløffet ud da han, af Perez, blev udspurgt om det pågældende interview. Kilder med sagen inde på livet antyder, at Ronaldos venlige og interesserede opførsel overfor Al Khelaifi og Blanc havde til hensigt at irritere Perez.

Der florerer sejlivede rygter i den spanske hovedstad Madrid om at Real Madrid præsidenten allerede har en købsaftale på plads med ejeren af Paris Saint-Germain, fyrsten af Qatar, Sheikh Al Thani. En aftale, der sælger Ronaldo til PSG næste sommer for omkring en milliard danske kroner.

Rygterne, hvis altså de viser sig at holde stik, vil uden tvivl være et slag i ansigtet på de Manchester United fans, der håber og tror på Ronaldos tilbagevenden til Old Trafford. Der har i Manchester været forhåbninger om at Ronaldo en dag ville vende tilbage, siden han i 2009 skiftede Manchester United ud med Real Madrid.

 

INGEN KOMMENTARER